Dream ItalyDream Italy
Glömt lösenord?

Villa Monterotondo

Boende

Villa
Italien
Grosseto
58025 Monterotondo Marittimo GR, Italien
0721-674123
16:00 - 19:00
09:00 - 11:00
7 nätter

Rustikt hus med pool i Toscana

Antal bäddar: 14

Villa Monterotondo är ett fint, rustikt hus med pool i Toscana. Huset ligger på en kulle nära byn Monterotondo Marittimo i Maremma-området.

Huset tillhör en gammal toskansk lantbruksgård och har nyligen totalrenoverats till en modern rustik stil. Det är omgivet av kastanjeskogar, åkrar och fält med betande kor.

Runt huset finns en privat trädgård med gräsmatta och två rustika gazebos, utrustade med matbord med bänkar och solstolar där man kan koppla av och njuta av det vackra landskapet. Utanför huset finns även en barbecue.

På den sluttande tomten hittar man även den härliga poolen (6x8m) med färskt rinnande vatten och solstolar. Poolen ligger nedanför huset, cirka 100 meter bort.

Huset består av två våningar och kan rymma upp till 14 personer i totalt 7 sovrum och 7 badrum (inklusive fyra en suite).

Bottenvåningen: Bottenvåningen är mycket ljus tack vare de franska dörrarna som leder direkt ut till trädgården. Detta plan består av: två luftiga vardagsrum (med soffor, fåtöljer, öppen spis och en platt-TV); två rymliga matsalar (med träbord); två kök (utrustade med ugn, kylskåp, diskmaskin och matbord).

Här finns också ett tvåbäddsrum (med 2 enkelsängar) och ett badrum.

Övre våningen: Den övre våningen nås från två separata trappor. Här ligger 6 sovrum (4 dubbelrum och 2 tvåbäddsrum) och 6 badrum (inklusive fyra en suite).

På övre våningen finns också en härlig terrass med utsikt över trädgården.

Dream Italy tycker

Renoverat hus med pool i lantlig omgivning, omgivet av skog och mark. Huset passar familjer med barn eller vänner som vill tillbringa en trevlig semester i lugn och ro tillsammans i det vackra landskapet.

Husets läge mellan de tre olika provinserna i Toscana: Pisa, Livorno och Grosseto gör att det är nära till många intressanta platser och sevärdheter.

Avstånd

Monterotondo Marittimo (3 km), Sasso Pisano (5 km), Siena (70 km), Grosseto (75 km), Livorno (105 km), Pisa (105 km), Florens (110 km).

 

Villkor för Villa Monterotondo

16:00 - 19:00
09:00 - 11:00
Huset kan endast bokas lördag-lördag förutom under lågsäsong.

Bekvämligheter i Villa Monterotondo

 • BARBECUE
 • DISKMASKIN
 • FRYS
 • KÖK
 • ÖPPEN SPIS
 • SLUTSTÄDNING
 • SWIMMING POOL
 • TERRASS/UTEPLATS
 • TRÄDGÅRD
 • TV
 • WI_FI

Gästrecensioner (0 recensioner)

Vanliga frågor

 1. Fyll i bokningsformuläret och skriv dina eventuella kommentarer i fältet "särskilda krav". Kontrollera att du skrivit rätt e-mailadress och telefonnummer och skicka sedan in formuläret till oss.
 2. Så fort vi har tagit emot ditt bokningsformulär kontaktar vi vår samarbetspartner i Italien för att kontrollera att det önskade hyresobjektet är ledigt.
 3. Du kommer därefter att bli kontaktad av oss med information om tillgänglighet för det hyresobjekt du är intresserad av.
 4. Om hyresobjektet är ledigt, måste du säkra din bokning. Vi skickar därför en elektronisk faktura till dig på handpenningen motsvarande 20-30% av det totala hyresbeloppet. Bokningen är bindande så fort vi tagit emot din betalning.
 5. Nu är hyresobjektet bokat och du erhåller en bokningsbekräftelse via e-post av oss.

Vi försöker alltid svara så fort vi kan och senast inom 48 timmar. Om hyresobjektet inte är ledigt under den önskade perioden meddelar vi dig detta samt skickar förslag på alternativa hyresobjekt.

Kontrollera att vårt email inte har hamnat bland skräpposten i din "maillåda". För att vara säker på att du tar emot våra mail, kan du kan lägga till vår e-postadress som en "säker avsändare" i ditt e-postprogram: info@dream-italy.com

Ja. Bokningen är bindande först när du betalat handpenningen till oss.

Du kommer att bli kontaktad av oss via den e-postadress eller det telefonnummer du uppgett i bokningsformuläret.

Du kan läsa våra bokningsvillkor genom att klicka på följande länk: dream-italy.com/villkor/ 

Rustikt hus med pool i Toscana

Villa Monterotondo Grosseto, Italien

Ditt genomsnittliga betyg för denna fastighet

Ärendenummer

Pinkod

Titeln på din recension

Din recension

Vilken typ av resa var det?

 • Business
 • Par
 • Familj
 • Vänner
 • Solo