Dream ItalyDream Italy
Glömt lösenord?

Amalfikusten

Amalfi, Italien

Amalfikusten – citronträd, Capri och Sorrento

De intensiva färgerna avlöser varandra på Amalfikusten. Rosa bougainvillea täcker husen som kantas av citronträd med knallgula citroner. Det kristallklara havet, de branta sluttningarna och vulkanen Vesuvius siluett skapar en suggestiv atmosfär.

Här på Amalfikusten finns den bästa pizzan i världen, fantastisk färsk fisk och underbar buffelmozzarella. Som turist möts du av en öppen, vänlig och gästfri atmosfär. Missa inte ön Capri, Villa Cimbrone i Ravello med spektakulär utsikt över Amalfikusten, utgrävningarna i Pompeji, Sorrento med utsikt mot Neapel och vulkanen Vesuvius och sist men inte minst – Positano, kustens pärla.

Dream Italy har noggrant valt ut ett antal exklusiva villor på Amalfikusten och Capri, samtliga i fantastiska omgivningar. Du kan bland annat välja mellan en lyxig havsnära villa med pool i Positano eller en vacker villa på Capri.

Unna dig en lyxig och avkopplande semester i ett av våra semesterhus på Amalfikusten och Capri. Vårt utbud passar dig som söker ett semesterboende utöver det vanliga.

Låt dig inspireras av våra villor och vänd dig till oss för att få personliga tips och råd.


Kategorier