Dream ItalyDream Italy
Glömt lösenord?

Villor på Amalfikusten

Amalfi, Italien

Hyr en villa på Amalfikusten

Unna dig en lyxig och avkopplande semester i en av våra havsnära villor på Amalfikusten, i fantastiska omgivningar nära välkända platser såsom Positano och Amalfi.

Alla våra villor har havsutsikt och stora terrasser. De flesta har även pool och trädgård. I flera av våra villor erbjuds också concierge service av högsta kvalitet, vilket innebär att du kan få hjälp med det mesta under din semester på Amalfikusten.

Ägna din tid här åt avkopplande båtturer, inspirerande matlagningskurser, vin- och champagneprovningar och delikata luncher tillagade av privat kock. För dig som söker en semester utöver det vanliga, finns också möjlighet att hyra en privat yacht med personal eller varför inte en lyxbil för turer utefter den fantastiska Amalfikusten.

Dröm dig bort och låt dig inspireras av våra exklusiva villor på Amalfikusten.

Villor på Amalfikusten

Marina Amalfikusten Italien

0 recensioner

Villa Marina är en mycket vacker och exklusiv villa i rofylld miljö som bjuder på en fullkomligt fantastisk utsikt över Amalfi och dess kustlinje.

snittpris/natt11400SEK VÄLJ

Lamaro Amalfikusten Italien

0 recensioner

Elegant villa byggd i klassisk stil med utsikt över havet mot Positano. Villan har plats för 10 personer och har egen pool.

snittpris/natt5626SEK VÄLJ

Villa Positano Amalfikusten Italien

0 recensioner

Underbar lyxvilla med ett fantastiskt läge mitt i Positano. Villan bjuder på en strålande havsutsikt och har en stor terrass med panoramavy, egen pool, utomhusjacuzzi och ångbastu. Här finns plats för upp till 12 personer.

snittpris/natt21000SEK VÄLJ