Dream ItalyDream Italy
Glömt lösenord?

Lombardiet

Panoramautsikten mot Comosjön
Galleria Vittorio Emanuele II, Milano

Lombardiet – sjöarnas region

Lombardiet är perfekt för den som älskar sjöar och storslagen natur. Här hittar man Italiens största sjö – Gardasjön, samt de berömda sjöarna lago di Como, lago Maggiore och lago d’Iseo. Landskapet är idealiskt för sportaktiviteter av olika slag: simning, windsurfing, golf, klättring, ridning, mountainbike och vandring. Tack vare områdets varma källor finns också många spa-anläggningar som bjuder på skön avkoppling för kropp och själ.

Det vackra kuperade landskapet präglas av små byar, slott och kloster, magnifika villor och pittoreska städer fulla av historia och intressanta museer. Regionen är också känd för sitt goda kök och viner. Här är man stolt över sin goda olivolja från Gardasjön och sina DOC-viner såsom Bardolino. Inte långt från den underbara naturen hittar man storstäderna Milano, Brescia och Mantova som bjuder på kultur, historia, shopping, affärs- och nöjesliv.

Dream Italy har noggrant valt ut ett antal exklusiva villor i Lombardiet med fokus på Gardasjön och Comosjön. Samtliga villor håller en mycket hög standard, är elegant inredda och har exklusiva lägen med sjöutsikt. Här kan du bland annat välja att hyra en modern villa med pool och utsikt över Gardasjön eller en lyxig villa vid Comosjön.

Unna dig en avkopplande och lyxig semester i en av våra villor i Lombardiet, vårt utbud passar dig som önskar hyra ett förstklassigt semesterboende i Italien.

Låt dig inspireras av våra villor i Lombardiet och vänd dig till oss för att få personliga tips och råd.

Kategorier