Dream ItalyDream Italy
Glömt lösenord?

Hus med pool på Sicilien

Hyra hus på Sicilien - Isola Bella, Taormina

Hyr ett hus med pool på Sicilien

Unna dig en avkopplande semester i ett fint hus med pool på Sicilien.

Ägna din tid här åt avkoppling, sol och bad, delikata matupplevelser och vinprovningar samt utflykter till små genuina byar och spännande sevärdheter.

Dröm dig bort och låt dig inspireras av våra hus med pool på Sicilien. Vänd dig gärna till oss för personliga tips och råd.

Villor med pool på Sicilien

Fint hus med pool nära Palermo

Villa Mondello Palermo Italien

0 recensioner

Fint hus med pool nära Palermo. Huset har en stor trädgård och ligger endast några minuter från stranden i Mondello. Här finns plats för 10 personer.

snittpris/natt7850SEK VÄLJ
Havsnära hus med pool på Sicilien

Villa Verde Palermo Italien

0 recensioner

Underbart havsnära hus med pool på Sicilien med vattenfall och trädgård. Huset ligger i badorten Trabia, nära Palermo. Här finns plats för 22 personer.

snittpris/natt14000SEK VÄLJ

La Casetta Messina Messina Italien

0 recensioner

Villa med pool för 4 personer. Fin nyrenoverad stenvilla från 1600-talet med trädgård, uteplats, pool (5 x 12 m) och underbar utsikt över havet och de Eoliska öarna. Huset har ett utmärkt läge: det ligger rofyllt på landsbygden, men har mindre än en kilometer till stranden.

snittpris/natt5000SEK VÄLJ
Villan har en underbar havsutsikt.

Villa Orlando Cefalù Italien

0 recensioner

Lyxig villa med underbar utsikt över havet och de Eoliska öarna. Villan har en infinitypool, en utomhusjacuzzi och en liten bassäng för barn. Här finns också en underbar trädgård full av sällsynta och exotiska växter. Antal bäddar: 9-10

snittpris/natt11430SEK VÄLJ

Villa Plemmirio Syrakusa Italien

0 recensioner

Fantastisk villa med infinitypool, bubbelpool, stora panoramaterrasser och underbar havsutsikt. Villan ligger i det rofyllda naturreservatet Plemmirio, några kilometer utanför Syrakusa. Från huset har man direkt tillgång till klippstranden. Här finns plats för upp till 8 personer.

snittpris/natt11200SEK VÄLJ
Hus på Sicilien i Taormina vid havet

Villa Oceano Taormina Italien

0 recensioner

Lyxig och modern villa för 12 personer. Läget är fantastiskt precis vid havet med endast några få steg ned till vattnet. Villan har egen pool och trädgård. Från villan är det gångavstånd in till Giardini Naxos.

snittpris/natt17000SEK VÄLJ
Villa med pool och havsutsikt i Acquedolci

Villa Dolce Messina Italien

0 recensioner

Härlig villa med pool och havsutsikt i Acquedolci på norra Sicilien. Härifrån är det nära till sandstränderna i Capo d'Orlando. Här finns plats för totalt 8 personer.

snittpris/natt6786SEK VÄLJ