Dream ItalyDream Italy
Glömt lösenord?

Hus vid havet på Sicilien

Hyra hus på Sicilien - Isola Bella, Taormina

Hyr ett hus vid havet på Sicilien

Dream Italy har noggrant valt ut ett antal fina hus vid havet på Sicilien, samtliga med fokus på standard, bekvämlighet och läge. Du kan bland annat välja att hyra en havsnära villa med pool med utsikt över de Eoliska öarna.

Unna dig en avkopplande semester i en av våra villor vid havet på Sicilien, vårt utbud passar de flesta smaker.

Låt dig inspireras av våra villor och vänd dig till oss för att få personliga tips och råd.

Hus vid havet på Sicilien

Fint hus med pool nära Palermo

Villa Mondello Palermo Italien

0 recensioner

Fint hus med pool nära Palermo. Huset har en stor trädgård och ligger endast några minuter från stranden i Mondello. Här finns plats för 10 personer.

snittpris/natt7850SEK VÄLJ
Havsnära hus med pool på Sicilien

Villa Verde Palermo Italien

0 recensioner

Underbart havsnära hus med pool på Sicilien med vattenfall och trädgård. Huset ligger i badorten Trabia, nära Palermo. Här finns plats för 22 personer.

snittpris/natt14000SEK VÄLJ
Villan har en underbar havsutsikt.

Villa Orlando Cefalù Italien

0 recensioner

Lyxig villa med underbar utsikt över havet och de Eoliska öarna. Villan har en infinitypool, en utomhusjacuzzi och en liten bassäng för barn. Här finns också en underbar trädgård full av sällsynta och exotiska växter. Antal bäddar: 9-10

snittpris/natt11430SEK VÄLJ

Villa Cefalù Palermo Italien

0 recensioner

Rustik och havsnära villa med ett fantastiskt läge - endast 250 meter från den vackra stranden och 4 kilometer från den mysiga badorten Cefalù. Från huset och trädgården har man en underbar utsikt över det kristallklara havet. Villan har plats för upp till 6 personer.

snittpris/natt6285SEK VÄLJ

Villa Plemmirio Syrakusa Italien

0 recensioner

Fantastisk villa med infinitypool, bubbelpool, stora panoramaterrasser och underbar havsutsikt. Villan ligger i det rofyllda naturreservatet Plemmirio, några kilometer utanför Syrakusa. Från huset har man direkt tillgång till klippstranden. Här finns plats för upp till 8 personer.

snittpris/natt11200SEK VÄLJ
Hus på Sicilien i Taormina vid havet

Villa Oceano Taormina Italien

0 recensioner

Lyxig och modern villa för 12 personer. Läget är fantastiskt precis vid havet med endast några få steg ned till vattnet. Villan har egen pool och trädgård. Från villan är det gångavstånd in till Giardini Naxos.

snittpris/natt17000SEK VÄLJ