Dream ItalyDream Italy
Glömt lösenord?

Toscana

Semesterhus i Toscana
Landskap i Toscana

Semesterhus i Toscana

Dream Italy har noggrant valt ut ett antal fina semesterhus i Toscana, samtliga håller en hög standard och ligger i underbara omgivningar. Du kan bland annat välja att hyra en modern havsnära villa med pool vid den toskanska kusten eller en rustik stenvilla på landet. Om din dröm är att bo på ett slott, en vingård eller en lantgård kan vi erbjuda fler alternativ. Du kan t.ex. bo på ett romantiskt slott, en vingård i Chianti bland vinrankor och olivlundar eller på en rustik herrgård i norra Toscana. Bo lantligt eller kungligt och unna dig en avkopplande semester med vin- och olivoljeprovningar samt kulinariska matupplevelser på oförglömliga platser i Toscana.

Toscana – Renässansens födelseplats

Toscana, den region där landskapet kanske oftast får symbolisera Italien i fotografier och skildringar. Världsberömt för sina renässansstäder Florens, Pisa och Siena. Regionen har gått igenom mer än 2000 år av historia: området har bl.a. varit bebott av de mytomspunna etruskerna och av den stora romerska civilisationen. Toscana är renässansens födelseort med några av de mest berömda konstnärerna, författarna och vetenskapsmännen. Regionens rika konstnärliga och historiska samt litterära kulturarv är tack vare detta unik i världen.

Det finns många goda skäl att hyra ett semesterhus i Toscana. Många väljer att tillbringa sin semester här, för att uppleva det rika kulturella och konstnärliga utbudet, medan andra föredrar en aktiv semester i naturen på den vackra toskanska landsbygden. Mat-och vinälskare lockas av de enkla och autentiska smakerna i rätterna och i de lokala vinerna. Lunigiana-området med dess höga berg och många slott lockar vandrings-och historieintresserade och de böljande kullarna är perfekta för cyklister. För den som älskar havet bjuder Toscana på långa stränder och skärgård. Den nöjeslystne lockas av den fashionabla Versilia-kusten med välkända badorter såsom Viareggio och Forte dei Marmi.

Unna dig en avkopplande semester i ett av våra semesterhus i Toscana, vårt utbud passar de flesta smaker.

Låt dig inspireras av våra semesterboenden i Florens, Lucca, Pisa, Siena och Grosseto – och vänd dig till oss för att få personliga tips och råd!

Kategorier

 

Saker att se och göra i Toscana