Dream ItalyDream Italy
Glömt lösenord?

Herrgårdar i Toscana

Landskap i Toscana

Bo på herrgård i Toscana

Är din dröm att få tillbringa din semester på en vacker gammal herrgård i Toscana, har vi något för dig. Flera av våra herrgårdar har anor från 1500-talet och ägs än idag av samma adelsfamiljer. På vissa av dessa herrgårdar produceras fortfarande viner och olivolja av högsta kvalitet. Oavsett om du vill hyra en elegant herrgård för ett speciellt tillfälle, såsom för ett bröllop, eller en lantlig och rustik herrgård tillsammans med en grupp vänner finner du det här. Våra herrgårdar passar utmärkt för olika aktiviteter, såsom matlagningskurser, vin- och olivoljeprovningar.

Dröm dig bort och låt dig inspireras av våra exklusiva herrgårdar i Toscana.

Söker du något ett annat typ av boende? Se även våra hus vid havet i Toscana, slott i Toscana, vingårdar i Toscana och våra stora hus med pool i Toscana.

Herrgårdar i Toscana

Villa Mugello Florens Italien

0 recensioner

Fantastisk herrgård med anor från 1600-talet på kullarna kring Mugello. Här finns en stor park på 3000 kvm, en fin pool och ett privat kapell. Herrgården har plats för upp till 20 personer.

snittpris/natt8831SEK VÄLJ
Villa i Toscana i Lucca med pool

Villa Iris Lucca Italien

0 recensioner

Vacker herrgårdsvilla om 600 kvadratmeter med egen pool och en stor parkliknande trädgård, i typisk italiensk stil. Herrgården ligger på den rofyllda landsbygden utanför Lucca, endast 40 km från Versilia-kusten. Här finns plats för totalt 14 personer.

snittpris/natt9550SEK VÄLJ
Poolen och den rustika herrgården

Villa Mirella Massa Carrara Italien

0 recensioner

Fin rustik herrgård i norra Toscana med pool och trädgård. Här finns plats för upp till 25 personer.

snittpris/natt6430SEK VÄLJ

Villa Andrea Lucca Italien

0 recensioner

Fantastisk herrgård från 1700-talet nära Versiliakusten med havsutsikt, egen pool och en vacker park samt olivlundar. Här finns plats för totalt 16 - 20 personer. Herrgården är idealisk för olika slags events såsom bröllop.

snittpris/natt10500SEK VÄLJ

Villa Oliva Lucca Italien

0 recensioner

Vacker 1500-talsvilla med ett fint läge på de rofyllda kullarna 8 kilometer utanför Lucca. Villan tillhör en stor herrgård som byggdes under 1500-talet på uppdrag av den adliga familjen Buonvisi. Här finns en privat pool samt plats för upp till 17 personer.

snittpris/natt8572SEK VÄLJ