Dream ItalyDream Italy
Glömt lösenord?

Slott i Toscana

Landskap i Toscana

Bo på slott i Toscana

Att bo på ett slott är en oförglömlig upplevelse då du här kan känna historiens vingslag. Flera av våra slott i Toscana har anor från medeltiden. Oavsett om du vill hyra ett romantiskt slott för ett speciellt tillfälle, såsom för ett bröllop, eller ett lyxigt slott för en speciell högtidsdag tillsammans med en grupp vänner så har vi något för er. Drömmer du om att bo kungligt och njuta av en semester i det vackra toskanska landskapet bland vingårdar och olivlundar finner du det här.

Dröm dig bort och låt dig inspireras av våra exklusiva slott i Toscana.

Söker du något ett annat typ av boende? Se även våra hus vid havet i Toscana, stora hus med pool i Toscana, vingårdar i Toscana och våra herrgårdar i Toscana.

Slott i Toscana

Bo på slott i Toscana med vingård och pool

Castel Pandolfini Florens Italien

0 recensioner

Charmigt slott med ett eget medeltida torn, vingård, olivlundar och pool i hjärtat av Chianti Classico, bara några kilometer från Florens. Slottet kan hyras för grupper på 10 eller 18 personer.

snittpris/natt22200SEK VÄLJ
Slott i Toscana

Castellina Siena Italien

0 recensioner

Sagolikt slott från 1600-talet med egen pool i hjärtat av Chianti. Slottet ligger på toppen av en kulle med en magnifik panoramautsikt över Chiantis böljande landskap. Här finns plats för upp till 14 personer.

snittpris/natt6500SEK VÄLJ
Bo på slott med pool i Chianti

Castel Panzano Florens Italien

0 recensioner

Vackert slott i Chianti-området, med egen pool och trädgård. Här finns plats för upp till 10 personer.

snittpris/natt17000SEK VÄLJ
Slott i Toscana med pool

Castelfiorentino Florens Italien

0 recensioner

Sagolikt slott nära Florens i Toscana, med egen pool och trädgård. Här finns plats för upp till 12 personer.

snittpris/natt11300SEK VÄLJ

Castel Porrona Relais Grosseto Italien

0 recensioner

I södra Toscana, nära havet och det berömda vindistriktet Brunello di Montalcino, ligger denna privata medeltida by - borgo - från 1100-talet med ett eget slott. Härifrån är det nära till kulturhistoriska städer såsom Siena, de varma källorna i Saturnia och den vackra kusten i Maremma med sina långa sandstränder. Här finns plats för upp till 60 personer.

snittpris/natt160000SEK VÄLJ
Slottet och terrassen

Castello la Rosa Livorno Italien

0 recensioner

Magnifikt slott från 1600-talet med pool, trädgård och flera uteplatser. Slottet har plats för upp till 26 personer och passar utmärkt för olika typer av events såsom bröllop.

snittpris/natt31300SEK VÄLJ

Castello Chianti Florens Italien

0 recensioner

Slott med privat pool för 65 personer. Slottet har egen vinproduktion i Chianti och härifrån har man en häpnadsväckande utsikt över vinodlingar och böljande kullar.

snittpris/natt50000SEK VÄLJ