Dream ItalyDream Italy
Glömt lösenord?

Stora hus med pool i Toscana

Landskap i Toscana

Hyr stort hus i Toscana med pool

Våra stora hus vänder sig till större sällskap som vill bo tillsammans i Toscana. Oavsett om ni är flera familjer eller vill resa med en grupp vänner som vill hyra hus i Toscana med pool så har vi något för er. Alla våra stora hus har fantastiska trädgårdar, underbara pooler och mycket, mycket mer! Våra stora hus passar även utmärkt för företag och för events av olika slag.

Kontakta oss gärna om du vill ha mer information kring hyra hus i Toscana med pool. Dröm dig bort och låt dig inspireras av våra fina objekt nära kusten, på landsbygden och nära Florens, Pisa och Lucca. Letar du efter något särskilt eller har du ett specifikt önskemål? Kontakta oss så hjälper vi dig! Du är även välkommen att höra av dig om du vill ha mer information om att hyra ett stort hus i Toscana med pool.

Söker du något ett annat typ av boende? Se även våra hus vid havet i Toscana, slott i Toscana, vingårdar i Toscana och våra herrgårdar i Toscana.

Stora hus med pool i Toscana

Hyr ett fint hus i Toscana - Villa Legri

Villa Legri Florens Italien

0 recensioner

Underbar, nyrenoverad lantvilla med pool, belägen på en liten kulle nära byn Legri di Calenzano, mellan Florens och Mugello. Här finns plats för 12 personer.

snittpris/natt5800SEK VÄLJ
Villa vid havet i Toscana

Villa Daniela Grosseto Italien

0 recensioner

Fin villa med pool nära den pittoreska byn Capalbio i hjärtat av Maremma. Härifrån är det endast 5 km till de fina stränderna. Huset har plats för upp till 13 personer.

snittpris/natt8000SEK VÄLJ
Havsnära villa med pool i Toscana

Villa delle Ginestre Grosseto Italien

0 recensioner

Fin havsnära villa med privat pool och vackert läge. Villan ligger nära den mysiga lilla staden Castiglione della Pescaia och endast 5 km från de härliga sandstränderna i Maremma. Här finns plats för upp till 10 personer. Huset ligger 50 meter över havet och har en fantastisk utsikt över havet, halvön Argentario och ön Giglio.

snittpris/natt14000SEK VÄLJ
Hus i Toscana i Maremma nära havet

Villa Talamone Grosseto Italien

0 recensioner

I södra Toscana, uppe på toppen av en klippa med utsikt över havet ligger detta historiska spanska försvarstorn som idag omvandlats till en lyxig villa. Tornet ligger omgivet av den vackra naturparken Maremma och från huset har man en hisnande utsikt över havet. Till fastigheten hör även en grönskande trädgård med privat pool (6x4 meter). Här finns plats för upp till 12 personer.

snittpris/natt15786SEK VÄLJ

Villa Spinelli Pisa Italien

0 recensioner

Ljuvlig lantvilla med stor lummig trädgård, flera uteplatser med pool, med ett fantastiskt läge nära Volterra och den vackra amifteatern Teatro del Silenzio - känd för sina årliga konserter med Andrea Bocelli. Här finns plats för 14 personer.

snittpris/natt9820SEK VÄLJ

Villa Andrea Lucca Italien

0 recensioner

Fantastisk herrgård från 1700-talet nära Versiliakusten med havsutsikt, egen pool och en vacker park samt olivlundar. Här finns plats för totalt 16 - 20 personer. Herrgården är idealisk för olika slags events såsom bröllop.

snittpris/natt10500SEK VÄLJ

Villa Palaia Pisa Italien

0 recensioner

Nära Pisa ligger denna vackra villa med egen pool och trädgård omgiven av olivlundar. Villan har plats för upp till 12 personer.

snittpris/natt6800SEK VÄLJ

Montecatini Pistoia Italien

0 recensioner

Vackert historiskt adelsresidens med pool och stor trädgård nära Montecatini Terme och Lucca. Här finns plats för 12 personer.

snittpris/natt5983SEK VÄLJ
Villa Elisa i Chianti

Villa Elisa Siena Italien

0 recensioner

Klassisk toskansk gård från tidigt 1800-tal i hjärtat av den vackra vinregionen Chianti Classico. Gården har ett underbart läge bland vingårdar och olivlundar samt hisnande utsikt över de gröna böljande kullarna. Här finns plats för upp till 18 personer.

snittpris/natt11844SEK VÄLJ
Villa i Toscana i Lucca med pool

Villa Iris Lucca Italien

0 recensioner

Vacker herrgårdsvilla om 600 kvadratmeter med egen pool och en stor parkliknande trädgård, i typisk italiensk stil. Herrgården ligger på den rofyllda landsbygden utanför Lucca, endast 40 km från Versilia-kusten. Här finns plats för totalt 14 personer.

snittpris/natt9550SEK VÄLJ
Villa i Toscana i Valdinievole

Villa Marta Pistoia Italien

0 recensioner

Typisk toskansk stenvilla med privat pool och trädgård med plats för 19 personer. Härifrån är det nära till Montecatini Terme, Lucca och Pistoia.

snittpris/natt9165SEK VÄLJ

Villa Marianna Lucca Italien

0 recensioner

Vacker 1800-talsvilla för 16 personer med pool och privat park på totalt 9 hektar.

snittpris/natt12000SEK VÄLJ

Villa Elsa Florens Italien

0 recensioner

Rymlig villa från 1700/1800-talet med stor trädgård och infinitypool, nära Barberino Val d'Elsa. Villan passar utmärkt för stora grupper som vill bo tillsammans och för olika typer av events. Villan har plats för totalt 22 personer.

snittpris/natt21376SEK VÄLJ

Villa Bibbona Livorno Italien

0 recensioner

Vacker havsnära villa i södra Toscana med pool och trädgård samt promenadavstånd till sandstranden. Här finns plats för 12 personer.

snittpris/natt21900SEK VÄLJ

Villa Mugello Florens Italien

0 recensioner

Fantastisk herrgård med anor från 1600-talet på kullarna kring Mugello. Här finns en stor park på 3000 kvm, en fin pool och ett privat kapell. Herrgården har plats för upp till 20 personer.

snittpris/natt8831SEK VÄLJ

Villa Annabella Grosseto Italien

0 recensioner

Underbar lantgård med pool i Maremma, i södra Toscana. Gården består av tre lanthus som kan hyras för upp till 17 personer.

snittpris/natt19500SEK VÄLJ

Villa Valdambra Arezzo Italien

0 recensioner

Underbar villa med pool och vacker trädgård, bland vingårdarna på de rofyllda toskanska kullarna en bit ifrån Arezzo. Här finns plats för upp till 14 personer.

snittpris/natt13000SEK VÄLJ

Villa Belvedere Florens Italien

0 recensioner

Vackert stenhus på två plan med egen pool och trädgård med en fantastisk utsikt över vingårdar och olivlundar. Villan ligger strax utanför den lilla byn Montaione och endast 15 minuter från San Gimignano. Här finns plats för upp till 17 personer.

snittpris/natt15500SEK VÄLJ
Rustikt hus med pool i Toscana

Villa Monterotondo Grosseto Italien

0 recensioner

Rustikt hus med pool i i lantlig miljö i Toscana. Huset är omgivet av kastanjeskogar och betesmark och ligger på en kulle nära byn Monterotondo Marittimo i Maremma-området. huset har plats för 14 personer.

snittpris/natt6700SEK VÄLJ