Dream ItalyDream Italy
Glömt lösenord?

Hus vid havet i Toscana

Landskap i Toscana

Hyra hus i Toscana nära havet

Unna dig en avkopplande semester genom att hyra ett hus i Toscana nära havet. Boka en vacker villa, genuint lanthus eller stort hus längs med kusten  i Toscana. Våra havsnära boenden är till för dig som drömmer om att bo i en villa vid havet och som vill tillbringa semestern i Toscana, på Versiliakusten eller i Maremma.

Dröm dig bort och låt dig inspireras av våra fina villor vid havet i Toscana. Kontakta oss om du vill ha mer information kring hyra hus i Toscana nära havet.

Söker du något ett annat typ av boende? Se även våra stora hus med pool i Toscana, slott i Toscana, vingårdar i Toscana och våra herrgårdar i Toscana.

Hus vid havet i Toscana

Hus i Toscana i Lido di Camaiore nära kusten

Villa Vera Lucca Italien

0 recensioner

Underbar villa med stor och välskött trädgård samt pool endast ett stenkast från sandstränderna på Versiliakusten. Villan har plats för upp till 10 personer.

snittpris/natt7250SEK VÄLJ

Villa Bibbona Livorno Italien

0 recensioner

Vacker havsnära villa i södra Toscana med pool och trädgård samt promenadavstånd till sandstranden. Här finns plats för 12 personer.

snittpris/natt21900SEK VÄLJ
Hus i Toscana i Maremma nära havet

Villa Talamone Grosseto Italien

0 recensioner

I södra Toscana, uppe på toppen av en klippa med utsikt över havet ligger detta historiska spanska försvarstorn som idag omvandlats till en lyxig villa. Tornet ligger omgivet av den vackra naturparken Maremma och från huset har man en hisnande utsikt över havet. Till fastigheten hör även en grönskande trädgård med privat pool (6x4 meter). Här finns plats för upp till 12 personer.

snittpris/natt15786SEK VÄLJ