Dream ItalyDream Italy
Glömt lösenord?

Vingårdar i Toscana

Landskap i Toscana

Bo på vingård i Toscana

Är din dröm att få tillbringa din semester på en vingård i Toscana, har vi något för dig. Oavsett om ni är en grupp vänner som vill hyra ett eget hus med pool eller en familj som vill bo i egen lägenhet finner ni det här. En del av våra vingårdar drivs även som hotell. Här produceras viner av högsta kvalitet, såsom Chianti Classico, Merlot och Sangiovese. Våra vingårdar passar utmärkt för olika aktiviteter, såsom matlagningskurser och vinprovningar. Flera vingårdar erbjuder även guidade turer till olika kulturhistoriska platser, såsom Florens och Siena.

Dröm dig bort och låt dig inspireras av våra vackra vingårdar i Toscana.

Söker du något ett annat typ av boende? Se även våra hus vid havet i Toscana, slott i Toscana, stora hus med pool i Toscana och våra herrgårdar i Toscana.

Vingårdar i Toscana

Castello Chianti Florens Italien

0 recensioner

Slott med privat pool för 65 personer. Slottet har egen vinproduktion i Chianti och härifrån har man en häpnadsväckande utsikt över vinodlingar och böljande kullar.

snittpris/natt50000SEK VÄLJ

Lilliano Wine Estate Florens Italien

0 recensioner

På de rofyllda kullarna i Chianti, omgiven av 70 hektar vinodlingar och olivlundar, ligger denna underbara vingård. Härifrån är det endast 15 minuter med bil till Florens och 25 minuter till flygplatsen Amerigo Vespucci.

snittpris/natt6500SEK VÄLJ