Dream ItalyDream Italy
Glömt lösenord?

Frågor och svar

Vanliga frågor

  1. Gå in under fliken ”boka” och fyll i de datum du är intresserad av, samt antal vuxna och barn. Tryck på ”sök nu”. Nu ser du det hyresobjekt du är intresserad av. Tryck på knappen ”boka nu”. Fyll i bokningsformuläret och skriv dina eventuella kommentarer i fältet ”särskilda krav”. Kontrollera att du skrivit rätt e-mailadress och telefonnummer och skicka sedan in formuläret till oss.
  2. Så fort vi har tagit emot ditt bokningsformulär kontaktar vi vår samarbetspartner i Italien för att kontrollera att det önskade hyresobjektet är ledigt.
  3. Du kommer därefter att bli kontaktad av oss med information om tillgänglighet för det hyresobjekt du är intresserad av.
  4. Om hyresobjektet är ledigt, måste du säkra din bokning. Vi skickar därför en elektronisk faktura till dig på handpenningen motsvarande 20-30% av det totala hyresbeloppet. Bokningen är bindande så fort vi tagit emot din betalning.
  5. Nu är hyresobjektet bokat och du erhåller en bokningsbekräftelse via e-post av oss.

Vi försöker alltid svara så fort vi kan och senast inom 48 timmar. Om hyresobjektet inte är ledigt under den önskade perioden meddelar vi dig detta samt skickar förslag på alternativa hyresobjekt.

Kontrollera att vårt email inte har hamnat bland skräpposten i din ”maillåda”. För att vara säker på att du tar emot våra mail, kan du kan lägga till vår e-postadress som en ”säker avsändare” i ditt e-postprogram: info@dream-italy.com

Ja. Bokningen är bindande först när du betalat handpenningen till oss.

Du kommer att bli kontaktad av oss via den e-postadress eller det telefonnummer du uppgett i bokningsformuläret.

Du kan läsa våra bokningsvillkor genom att klicka på följande länk: dream-italy.com/villkor/