Dream ItalyDream Italy
Glömt lösenord?

Om oss


Om Dream Italy

Vilka är vi?

Dream Italy är ett svenskt familjeföretag med rötter i både Sverige och Italien. Vi rekommenderar och förmedlar semesterhus med ”det lilla extra”. Vi är stolta över vårt italienska arv och brinner för att förmedla det bästa Italien har att erbjuda. Med vårt genuina kunnande, engagemang och intresse, ser vi en möjlighet att kunna tillföra något nytt till svenskar som reser till Italien.

Vad vi kan erbjuda

Vi förmedlar semesterhus av högsta kvalitet på de mest eftertraktade platserna i Italien. Vår specialitet är stora hus som passar för grupper, events och företag. Genom oss hittar du allt från stora villor med pool, till slott och herrgårdar samt rustika lantgårdar och vingårdar. Vi hjälper även dig som söker något speciellt och vill ha hjälp att hitta ett semesterhus helt anpassat efter dina önskemål.

Varför boka med oss

Dream Italy består av två generationer som tillsammans har över 30 års erfarenhet av Italien. Vi kan därför ge våra kunder den allra bästa rådgivningen. Vi tar hand om din planering och bokning från början till slut och tar på förfrågan fram ett semesterhus helt efter dina egna önskemål. Våra handplockade semesterhus håller en hög kvalitet och standard både utvändigt och invändigt. Dessutom erbjuder vi en förstklassig gästsupport och service under din vistelse i Italien.

Några av våra partners

Zononi1821logo
Castel Porrona Relais

Sagt av våra kunder

 • Hotellet är en oas. Placeringen på en höjd gjorde att vi hade vi både utsikt och lugn och ro. Underbart att kunna ta ett morgondopp i poolen och sedan äta frukost i morgonsolen under citronträden. Åker gärna tillbaka!

  author-image
  Jenny, juni 2014
 • Vi har fått den allra bästa servicen från Dream Italy. Att kunna lägga fram önskemål, en fin lägenhet/hus i centrum i en typisk Italiensk by. Det ska vara nära till fina ställen att besöka och nära till bad. Och Dream Italy uppfyllde våra önskemål över förväntan. Vi blev rekommenderade Camaiore och det stället har vi besökt två år i rad. Första året blev det hela fem veckor och det andra året två veckor. Italien, vi kommer tillbaka.

  author-image
  Eva och Kjell, april 2015
 • Vi gjorde detta fynd via Dream Italy. Unikt boende med perfekt läge. Vackert, rymligt och välutrustat. Bra lokal information från trevlig värdinna.

  author-image
  Mats och Katarina, maj 2015
 • Vi stormtrivdes i denna stora och härliga lägenhet med centralt läge och genuin inredning, en fantastisk takterrass med utsikt över vattnet och gamla stan. Trevlig och lyhörd kontaktperson som gav många tips på bra matställen.

  author-image
  Linn och Peter, maj 2015
 • Ett mycket fint boende och det finns inget som skulle kunna förbättras. Servicen var bra och familjen mycket tillmötesgående. Ett extra plus till den fantastiska fruktträdgården där vi plockade och njöt av citroner, fikon, vindruvor, päron varje dag.

  author-image
  Pål, juli 2015
 •  Tack Dream Italy för all hjälp och fin service när vi skulle boka hus i Toscana! Era personliga tips har verkligen varit till stor nytta. Vi hoppas att vi snart kan åka tillbaka!!

  author-image
  Anders, maj 2016
 • Vacker stor villa som överensstämde helt med våra förväntningar. Den lokala conciergen mötte oss på plats och var mycket tillmötesgående och hjälpte oss med alla våra önskemål. Vår vistelse har varit fantastisk, rekommenderar till 100%!

  author-image
  Ann, juni 2016
 • Villa Marta översteg helt våra förväntningar. Vi tackar så mycket för en fantastisk vecka och hoppas kunna komma tillbaka snart igen!

  author-image
  Monica, juni 2016
 • Tack Dream Italy för en fantastisk vecka !!!
  Hela familjen – med tre barn – bodde i Villa Playa mellan 16-23 Juli, och boendet mötte verkligen våra högt ställda förväntningar.
  Huset är fantastiskt och det är tydligt att arkitekter och byggare gjorts sitt yttersta för att få alla detaljer rätt. Trädgården är vacker och utsikten med havets närhet och ljudet från vågorna fullbordade en underbar semester.
  Stranden nedanför huset är fem minuters promenad bort, och de som driver denna är utomordentligt trevliga och erbjuder enklare, men mycket goda, smörgåsar och dryckessortiment.
  I byn finns ett par trevliga krogar som är värda ett besök, och Cefalu är såklart en riktig pärla.
  Stort tack för ett suveränt boende, vi kommer tillbaka !!!

  author-image
  Sara och Andreas, juli 2016
 • Villan är helt fantastisk! Den är bekväm och rymlig och är väl utrustad så att det känns nästan som att vara hemma. Trädgården och poolen är underbar. Tack Dream Italy för fin service, vi kommer tillbaka nästa år!

  author-image
  Tomas, augusti 2016